četrtek, 3. februar 2011

Novi pripomočki

Kot lahko vidite sem dodal ene ribe.Če jim daš miško v "akvarij", priplavajo k tebi.Lahko jim daješ hrano s klikom v akvarij.Lahko se igrate tudi igro križec-krožec.Pa veliko zabave.

1 komentar:

Pavlič pravi ...

Odlična celostna podoba bloga z zanimivimi povezavami, sploh pa je najlepši linkovski biser tvoj radio, preko katerega lahko plasiraš tudi govorjeno besedo, ki bo marsikateremu polepšala dan, še posebej pa, upam, izboljšala tvojo retoriko. Kaj je to?
Retorika ali govorništvo je veda, ki se ukvarja s pravilnim govorjenjem, izbranim besedjem, pravilno artikulacijo, suverenim in uglajenim nastopom, prezentnim obnašanjem, obvladovanjem mimike in gestikulacije ter sposobnostjo z zapisovanjem govorjenega teksta ter njegove izvedbe pred posameznikom, skupino ljudi, mikrofonom ali kamero. To je v glavnem veda, ki nama obema delno manjka. Osredotoči se na radio, blog kot sredstvo pisanja miselnih tokov ti gre odlično od rok, problem je v prostem govoru (kot pri meni). Ni važno, a kdo posluša ali ne, občutek boš imel, da vedno nekdo posluša, in zato si boš lahko izboljševal svoje govorniške veščine, ker po radiu pač ne moreš kar tako nekaj otrešati. Kar tako naprej!